Hlavní obsah

Front Line Assembly vystoupí v Praze

Novinky,
PRAHA

Legendární představitelé industriální elektroniky, vancouverští Front Line Assembly vystoupí v pátek v pražském Abatonu v rámci turné k letošníku albu Artifical Soldier. Zpěváka Billa Leeba na něm doprovodil nejen jeho dlouholetý partner Rhys Fulber, který určoval zvuk kapely, ale také Chris Peterson, jenž ho načas nahradil.

Článek

"Tohle album je první, na kterém pracovali čtyři rovnocenní partneři - já, Rhys, Chris a Jeremy Inkel," sděll Novinkám Leeb s tím, že na pódiu bude pět lidí.

Leeb dodal, že deska je reakcí na současnou situaci světa: "Mám zájem o mezinárodní politiku a veškeré její složitosti. Teroristické útoky nejrůznějších sekt zasahují celý svět. Jsem jednoznačně přesvědčen, že je to začátek třetí světové války o suroviny a energie. A v určitém smyslu  bude mít vliv na každého. Díky technice se svět stal tak malým místem, že cokoli se kdekoli stane, máte pocit, že k tomu došlo na vašem dvorku."

Zpěvák nadále zůstává pesimistou, který nevidí budoucnost růžově: "Mám pocit, že lidé budou bojovat až do konce existence lidstva na zemi." Jeho názory jsou patrné i z temného soundu kapely: "Front Line Assembly odhalují temné stránky a ukazují podvratné věci, což je velmi důležité, protože je potřeba vytvářet protiváhu hlavního proudu."

Reklama

Výběr článků

Načítám