Hlavní obsah

Nová CD - Čechomor, Paris Hilton i OutKast

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází koncertní album Čechomoru Stalo sa živě, debut Paris Hiltonové a s novinkou Idlewild přicházejí i hiphopoví OutKast.

Článek

Čechomor: Stalo sa živě

V loni na jaře vyšlo Čechomoru album Co sa stalo nové. K této desce proběhly čtyři koncerty, z nichž ten v pražské T-Mobile Aréně byl nahrán pro koncertní CD a DVD Stalo sa živě. Jako hosté se na desce objeví  Iarla Ó Lionáird, Joji Hirota, Lenka Dusilová a Dan Vališ. DVD navíc obsahuje devět videoklipů, dokument z natáčení záznamu, nepostradatelné fotogalerie, diskografie a profily. Album obsahuje třináct písní v živém podání a jako bonus gruzínskou lidovou skladbu Samšoblo (Můj domov).

Sony BMG

Paris Hilton: Paris

Jedna z nejbohatších žen světa, dědička sítě hotelů Paris Hilton, neví, jak se zdá, roupama, co dělat. Zkoušela to ve filmu, účastnila se reality show a kromě vymetání večírků se věnuje i modelingu. Jejím posledním nápadem bylo natočit vlastní desku. Při práci na svém debutu Paris se obklopila těmi nejlepšími producenty,  jako jsou Scott Storch (50 Cent, Beyoncé), J. R. Rotem (Rihanna) a Dr. Luke (Pink), i skladateli (Kara DioGuardi, Billy Steinberg a Sheppard Solomon). Výsledkem je ničím nevyčnívající popové album, na kterém se ovšem ani nic nedalo pokazit.

Warner Music 

OutKast: Idlewild

Populární hiphopové duo z Atlanty OutKast, které tvoří Big Boi a André 3000, přichází se svým šestým albem Idlewild. Tentokrát se nechali inspirovat stejnojmenným gangsterským filmem, v němž ztvárnili hlavní role, a kde pochopitelně zazněla jejich hudba. I když první oficiální singl je  Morris Brown, v našich rádiích zabodovala skladba Mighty.

Sony BMG 

OST: Step Up

Po snímku Mr. Mrs. Smith chtěl producent Erik Feig natočit svým způsobem klasický taneční film. Horečka sobotní noci, Sláva a Hříšný tanec byly velkou nspirací a Feig cítil, že je čas přivést tento žánr plný síly a života zpět, ovšem nabitý energickou inspirací a současnými moderními tématy. A vznikl Step Up u nás běžící pod názvem Let´s Dance. Na soundtrack přispěli například Sean Paul, Chris Brown, Anthony Hamilton či Kelis.

Sony BMG

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám