Hlavní obsah

SOUTĚŽ s Letními shakespearovskými slavnostmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přinášíme výsledky soutěže s Letními shakespearovými slavnostmi, které probíhají na Pražském hradě společně s výstavou Maximální fotografie (cyklus New York - Pompeje).

Článek

První tři čtenáři, kteří zodpověděli správně na tři soutěžní otázky, vyhráli dárkové dalíčky. 

VÝHERCI:

1. Jiří Jureček z Brna

2. Lucie Kortusová z Prahy

3. Hana Sovinová z Prahy

CENY:

V jednotlivých dárkových balíčcích jsou: DVD Král Lear, kniha Romeo a Julie, dámské a pánské triko a čepice s kšiltem.

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1. Odpovídat jste mohli na otázky 11. srpna 2006 od 10 do 12 hodin!

2. Jak odpovídat: Odpovídat jste měli tak, že písmeno správné odpovědi první vědomostní otázky jste vepsali jako subject (předmět) na e-mail soutez@novinky.cz a do těla zprávy napsali odpovědi na další dvě otázky, plus vaše jméno, příjmení, město a pro rychlé vyrozumění telefon.

3. Soutěžící mohli na otázky odpovídat pouze jednou.

4. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti, ani je vymáhat právní cestou.

5. Účastníkem soutěže se stal každý, kdo akceptoval pravidla soutěže a odpověděl na soutěžní otázky. Soutěžící jsou v systému identifikováni e-mailem, ze kterého odesílali odpovědi na otázky.

6. Soutěže se mohli zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

7. Výherce vyrozumíme e-mailem, popřípadě telefonicky, pokud uvedli telefonický kontakt v pondělí 14. srpna. Ceny (dárkové balíčky - DVD Král Lear, kniha Romeo a Julie, dámské a pánské triko a čepice s kšiltem) výhercům budou zaslány poštou.

8. Organizátorem soutěže je Borgis, a.s., Slezská 13, Praha ve spolupráci s Letními shakespearovskými slavnostmi.

9. Až do odvolání organizátora vyjadřují soutěžící účastí v soutěži souhlas se zařazením do databáze organizátora soutěže, tj. Borgis, která může být použita pro marketingové účely organizátora. Zejména má organizátor právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.novinky.cz.

10. Ze soutěže jsou předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor má právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám