Hlavní obsah

Nová CD: Slayer, Thom Yorke a Obie Trice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden se dočkají fanoušci thrash-metalové legendy Slayer. Vychází i deska rappera Obie Trice, sólovka člena Radiohead Thoma Yorka, novinka producenta Williamse Pharrella a zpěvačky LaFee.

Článek

Slayer: Christ Illusion

Thrash-metalová legenda Slayer, jedna z nejtvrdších a nejtemnějších kapel, vydala po šesti letech první studiové album v původní sestavě s bubeníkem Davem Lombardoem. Novinku Christ Illusion s deseti drsnými hudebními "kusy" produkuje Josh Abraham (Velvet Revolver, Staind). Kvůli kontroverznímu obalu potetované a ořezané postavy Ježíše Krista se Slayer potýkají s výtkami všech křesťanských spolků.

Warner Music

Obie Trice: Second Round´s On Me

Americký Rapper Obie Trice z Eminemovy partičky  vydává druhé album Second Round´s On Me. "Chceme trochu pozměnit tématiku Obieho druhého alba. Tentokrát půjdeme do ulic," netajil se informacemi Eminem. Singl Snitch nahrál s Akonem a je potvrzením Eminenových slov. Kromě něj spolupracoval i s 50 centem, Nate Doggem, Trey Songzem a  Trick Trickem.

Universal Music

Williams Pharrell: In My Mind

Hip-hopový producent Pharrell, který spolupracoval s Beyonce, Kelis, Britney Spearsovou vydal další sólové album se singly Can I Have It Like That a Angel. Nahrávka má dvě polohy - hip-hopovou a r'n'b. Na desce hostují Kanye West, Gwen Stefani, Jay-Z a Daddy Yankee. Je členem formací The Neptunes a N.E.R.D.

EMI

Thom Yorke: The Eraser

Zpěvák a člen kultovních Radiohead Thom Yorke vydal sólový debut. Od stylu domovského projektu se příliš neodchýlil. Natočil velmi osobní a intimní desku, kde zřídka hraje na kytaru. usedá k piánu, většinou si však vystačí s cvakaním, praskáním a elektronickým šumem počítače. A zpívá hlavně o sobě. Třeba o tom, jaké to je vyrůstat s vrozenou vadou...

EMI

LaFee: LaFee

Patnáctiletá německá zpěvačka vydala své debutové poprockové album, které se zařadilo na první příčky albových hitparád. V singlech Virus a Prinzesschen se zpovídá z osobních trablů a zážitků.

EMI 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám