Hlavní obsah

Hvězdy Trutnova: Living Colour a Presidents of USA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlegendárnější český hudební festival v Trutnově uvítá 18. až 20. srpna zahraniční hvězdy jako Living Colour a The Presidents of USA i desítky českých kapel.

Článek

Neoficiálně začne festival ve čtvrtek 17. srpna 2006, kdy vystoupí první zahraniční kapela. Jako hlavní hvězdy se během čtyř dnů představí američtí Living Colour a The Presidents of the USA, severské rockové ethno Hedningarna, z britských ostrovů přiletí ohlušující asteroid Killing Joke.

Z českých skupin přijedou Buty, Plastic People of the Universe, Monkey Business, Hudba Praha, Buty, Psí vojáci, Gulo čar, Garage, Echt!, Vypsaná fixa, Visací zámek, Tleskač, Temperamento, Sto zvířat  a mnoho dalších.

Po loňském úspěchu se opět představí MTO neboli Malý taneční orchestr Divadla Sklep, tentokrát však na hlavní scéně - bude to vůbec poprvé, co tam tuzemské hudebně-divadelní těleso vystoupí s dvouhodinovým programem.

Letošní ročník je věnován Rychlým Šípům, Tomu Sawyerovi a Vinnetouovi - symbolům čestnosti, statečnosti a dobrodružství. Organizátoři tak chtějí odlehčeněji upozornit na vlastnosti, které v současném světě bývají často opomíjeny. Doufají, že se poctivost a slušnost nevytratí z prvních míst v žebříčku lidských vlastností.  

Podrobnosti na www.festivaltrutnov.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám