Hlavní obsah

Nikomu se nechce hrát v remaku Dallasu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Delší dobu ohlašovaná celovečerní verze seriálu Dallas se zesměšnila ještě dříve, než jí natočili. Filmové zpracování Dallasu nejdříve opustil režisér Robert Luketic. Pak roli odmítla Priscilla Presleyová, následovala Jennifer Lopézová a dokonce i královna skandálů a "herečka" Paris Hiltonová. Zůstane někdo, kdo by ve filmu hrál?

Článek

Lopezová měla hrát alkoholičku Sue Ellen, manželku J. R. Ewinga, kterého hraje John Travolta. Hereččina mluvčí Leslie Sloane Zelnicková však americkému magazínu Star potvrdila, že Lopezová v Dallasu nakonec hrát nebude.

Roli Lucy Ewingové odmítla zároveň Paris Hiltonová s tím, že si na ni zatím netroufá. Dědička hotelového impéria, která si zahrála například v hororu Dům voskových figurín, se chce podle svých slov otrkat v menších filmech, než si troufne na hollywoodské trháky. "V dětství jsem byla velká fanynka seriálu Dallas a nikdy jsem si ho nenechala ujít. Spíše mě však zajímaly účesy a oblečení než děj," přiznává Paris.

Režisér Robert Luketic se začátkem roku zcela vzdal tohoto dlouho připravovaného a finančně pravděpodobně dost výhodného projektu, protože už nesnesl, jak mu producenti do filmu cpali různé osoby, které jsou momentálně "in". 

Roli odmítla i Priscilla Presleyová, která nechápe, jak by film mohl být lepší než starý seriál. 

Reklama

Související témata:

Související články

Travolta a Pitt mají hrát v novém Dallasu

Americká média spekulují, která velká hvězda se objeví v nové celovečerní verzi legendární mýdlové opery Dallas. Ta se má točit letos na Floridě. John Travolta...

Výběr článků

Načítám