Hlavní obsah

Prima chce ve zprávách oslnit dvojicí Kašparovská - Tichý

Televize Prima vybrala další dva moderátory, kteří budou od podzimu uvádět Zpravodajský deník. Po Světlaně Zárubové z ČT padla jména Terezie Kašparovská a Petr Tichý.

Článek

Terezie Kašparovská působí v Prima TV od května roku 2000. Televizní diváci ji znají jako redaktorku domácího zpravodajství Zpravodajského deníku, moderovala Minuty regionu. Před Prima TV působila Terezie jako moderátorka a redaktorka regionálního studia ve Zlíně. Vystudovala žurnalistiku na Filozofické Fakultě Univerzity Palackého v Olomouci.

"Na novou práci se moc těším, vracím se do Primy po mateřské dovolené. Jsem ráda, že se znovu setkám se svými kolegy a jsem zvědavá na všechno nové, co mi práce přinese," říká Terezie Kašparovská.

Petr Tichý působil v Prima TV v letech 1995 - 1998 jako hlavní ekonomický redaktor zpravodajství a dramaturg pořadu K věci. Od konce roku 1998 pobýval v Austrálii, nadále spolupracoval s Prima TV (Zpravodajský deník, Svět 2006) a s dalšími českými médii. V Austrálii působil v letech 2002 - 2005 jako vedoucí českého vysílání a moderátor Rádia 4EB v Brisbane a spolupracovník SBS v Sydney.

V roce 2005 ukončil magisterská studia na Griffith University v Brisbane v oboru Filmová a televizní studia. V letošním roce se podílel na projektu nové digitální zpravodajsko-publicistické televize Z1.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám