Hlavní obsah

Scorpions i Soulfly přijedou na festival u Turnova

Právo, Radek Bittner
MALÁ SKÁLA

Třídenní festival Benátská noc začíná na Malé Skále u Turnova v pátek od 12 hodin. Pozvání přijaly především německé skupiny Scorpions a Die Happy v čele s Martou Jandovou, dcerou Petra Jandy z Olympiku. V pátek se rozjížsí i řada dalších festivalů.

Článek

Dále vystoupí Aneta Langerová, -123 min., Clou, Mig 21 a další. V Hrachovci u Valašského Meziřičí začal již ve čtvrtek čtyřdenní festival Hrachovka. Tahákem je americká skupina Soulfly a anglická zpěvačka Skye.

Domácí scénu zastoupí Sunshine, Lenka Dusilová, Imodium, J. A. R. a spousta jiných. Putovní festival České hrady.cz se v pátek zabydlí na hradě Švihov. Ve dvou dnech se na pódiích vystřídají Support Lesbiens, Tata Bojs, Žlutý pes, Sunshine, Southpaw, N. O. D. a Tonya Graves a jiní.

V letním areálu Cihelka v Hlinsku v Čechách proběhne v sobotu již čtvrtý ročník jednodenního festivalu Studnice fest. Od 13 hodin se představí Lety mimo, Rhodian, Dirty Airlines či Ska2tonics.

Na šestý ročník festivalu Blues v lese, který se uskuteční v neděli v Praze na Střeleckém ostrově, přijede americká skupina Canned Heat, jedna z těch, které hrály na legendárním festivalu Woodstock v roce 1969. Sekundovat jí budou Jan Spálený s ASPM, Kouř a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám