Hlavní obsah

Nové reality show: tchýně potrápí děti, snoubenci partnery

Tři nové pořady chystá TV Prima. Ač je televize plná různých reality show a kvízů, zřejmě si od nich slibuje zvýšení sledovanosti.

Článek

"Chystáte se už brzy požádat svou lásku o ruku? Hledáme právě vás!" Takto láká Prima adepty do další reality show Námluvy. Na stránkách Primy lze rovnou vyplnit dotazník s údaji o vás a partnerovi (partnerce) a přihlásit se.  

Další variací na různé Výměny manželek a další ze zahraničí převzaté reality-show bude Tchýně. V té budou kamery snímat ženu, která se rozhodne "dát do pořádku" domácnost svých dětí - paní domu bude muset odjet.

Poslední reality-show, do níž můžete přihlásit celou rodinu, je 5 proti 5. V ní proti sobě stojí dva týmy a jeden moderátor. Každý tým se skládá z pěti členů, mezi nimiž je nějaký příbuzenský vztah. Např. rodiče a děti, sourozenci, tety, synovci.

Cílem soutěže je, aby soutěžící týmy uhádly odpovědi, které nejčastěji uváděli lidé, kteří byli pro účely této soutěže osloveni. U každé otázky bylo dotázáno vždy 100 lidí. Tým, který získá nejvíce bodů, postoupí do finálové hry a získá 50 tisíc korun. Úspěšní soutěžící se mohou účastnit pěti pořadů za sebou a vyhrát 300 000 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám