Hlavní obsah

Axla Rose vypískali a bombardovali lahvemi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Létající lahve a bučící dav ukončil koncert legendárního Axla Rose minulý týden v Newcastlu, uvádí NME.com. Fanoušci zřejmě nebyli spokojeni s koncertem kapely, ve které nehrají téměř žádní členové původních G´n´R.

Článek

Sebevědomý Axl se nestačil divit, když začaly létat první lahve. Podle svědků incidentu nejdříve publikum varoval a když začalo létat velké množství dalších předmětů, kapela se stáhla z pódia.

"Přerušili jsme písničku a varovali je. Pak jsme se vrátili a dokončili ji. Řekli jsme "Dobrou noc", světla zhasla a pak mě do úst zasáhl tvrdý předmět, který hodil někdo z publika," řekl Axl Rose. Členové kapely prý s rozhodnutím odejít souhlasili.

Kolem Guns´n´Roses se vždy odehrávaly různé incidenty. Občas je vyvolávají fanoušci, ale sklony k násilí má i Axl Rose, který napadá zaměstnance hotelů i návštěvníky koncertů.

Reklama

Související články

Pozdní večírek Axla Rose

Axl Rose a úplně obměněná kapela Guns N' Roses v úterý po předlouhém čekání znovu zahráli českým fanouškům. Ti ale nakonec odcházeli se smíšenými pocity.

Axl Rose skončil po bitce v cele

Frontman americké rockové skupiny Guns N' Roses, zpěvák Axl Rose, skončil po rvačce v jednom ze stockholmských hotelů v policejní cele. Policejní mluvčí...

Výběr článků

Načítám