Hlavní obsah

Budou se natáčet Rodinná pouta III

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spekulace, které se nesly před měsícem na večírku k ukončení druhé řady seriálu Primy Rodinná pouta, se ukázaly pravdivé. Třetí řada Rodinných pout se začne natáčet začátkem srpna a diváci ji uvidí od října.

Článek

Důvody, proč se Prima rozhodla v seriálu pokračovat, i když letos na jaře oficiálně oznámila ukončení této rodinné ságy, byly dva. Prvním se stal tlak diváků, kteří zavalili Primu přáními, aby příběhy kolem rodiny Rubešů pokračovaly.

Druhý důvod představovaly výborné výsledky sledovanosti. Na každý díl seriálu se v průměru dívá podle údajů ATO-Mediaresearch 1,2 až 1,3 miliónů diváků.

"Rodinná pouta k televizi Prima patří, jsou jedním z našich nejúspěšnějších pořadů. Naši televizi zaplavily maily, dopisy a telefonáty diváků, kteří se dožadovali pokračování své pravidelné dávky emocí. Když jsme pak uvažovali o nových projektech, rozhodli jsme se pro Rodinná pouta trojku. Musím říct, že jsem velmi rád," řekl v pátek generální ředitel Primy Martin Dvořák.

Třetí řadu mají pod scenáristickou taktovkou opět sestry Kateřina a Jitka Bártů. Seriál začne vyrábět produkční společnost Etamp Film Production.

Anketa

Budete se ještě dívat na Rodinná pouta?
Ano
76,7 %
Nevím
3,6 %
Ne
19,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2594 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám