Hlavní obsah

Na Robbieho Williamse jede do Budapešti 8000 Čechů

Na koncert britského zpěváka Robbieho Williamse v Budapešti se chystá mnoho českých fanoušků. Lístky na show této megahvězdy si v českém předprodeji zakoupilo přes 8000 lidí. Williams v Maďarsku vystoupí příští středu na stadionu Ference Puskáse před desítkami tisíc lidí.

Článek

I když koncert ještě není vyprodán, v Česku už lístky koupit nelze. Ti, kdo ho už mají, by si v síti Ticketpro měli zkontrolovat, zda ho nebude nutné v Budapešti zdarma vyměnit za jiný. Některé části stadiónu totiž zůstanou proti původním předpokladům uzavřeny a lidi, kteří do nich mají vstupenky, pořadatelé přesunou jinam. Instrukce lze najít na www.ticketpro.cz.

Williams je momentálně na světovém turné nazvaném Countdown (Odpočítávání), na němž propaguje svoje nové album Intensive Care (Intenzivní péče). Jenom v létě uvidí po Evropě idol mnoha ženských srdcí 2,7 miliónu fanoušků.

Williams koncertoval před třemi roky v Praze, tentokrát českou metropoli vynechává. Williamsova živá vystoupení jsou považována za velký zážitek, publikum bývá nadšeno jeho bavičským nadáním. Williams se neproslavil jen svoji hudbou. Rád šokuje a je vděčným objektem pro bulvár kvůli svým aférám s ženami a drogami. Jednou se o něm tvrdí, že zoufale hledá ženu, že už by se rád usadil a že už má dost krátkodobých vztahů, podruhé o něm média naopak píšou, že na turné prožívá vášnivý sex na jednu noc hned s několika fanynkami najednou. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám