Hlavní obsah

Nová CD - Ziggy Marley, Soul Asylum i Peaches

Desky nepřestaly vycházet ani v těchto parných letních dnech, a proto v obchodech můžete premiérové najít novinky třeba od Ziggyho Marleye, rockerů Soul Asylum i elektrorockerky Peaches.

Článek

Soul Asylum: The Silver Lining

Alternativní rockeři z Minnesoty na sebe nechali se svou novou deskou čekat dlouhých osm let. Producentsky se na něm podíleli třeba Steve Hodge (Sting, Janet Jackson) nebo John Fields. Kapela se zformovala v roce 1983 a rok později debutovali s Say What You Will, Clarence...Karl Sold The Truck. Jejich největším hitem byl song Runaway Train. The Silver Lining je poslední deskou, na které se podílel jeden ze zakládajících členů, basák Karl Mueller, který vloni zemřel.

Sony BMG

Ziggy Marley: Love Is My Religion

Ziggy Marley, vlastním jménem David, je nejstarším synem reggae legendy Boba Marleye. V letech 1985 - 2000 letech působil v rodinné kapele Melody Makers, před dvěma lety vydal svůj sólový debut Dragonfly, na nějž navazuje aktuální deskou Love Is My Religion. Napsal veškerou hudbu a testy, a také si sám nahrál všechny nástroje. Desku produkoval Rosse Hogarth.

Panther 

Peaches: Impeach My Bush

Kanadská židovská punkerka žijící v Berlíně, vlastním jménem Merrill Niskerová - to je Peaches. Její třetí studiové album plynule navazuje na její předchozí elektro-popové opusy a opět míchá taneční rytmy s elektronikou 80. let. Na desce spolupracovali - Beth Ditto, Joan Jett, Josh Homme a další.

CDirect 

David Gilmour: David Gilmour

Dvaašedesátiletý anglický kytarista, klávesista, zpěvák, skladatel a producent byl od roku 1968 člen skupiny Pink Floyd, v osmdesátých letech kapelu na krátko opustil, ale od roku 1987, po soudním sporu o název kapely, se v ní opět objevuje. Jeho sólové nahrávky zdaleka nedosáhly úspěchu mateřské kapely, přesto jeho desky David Gilmour a About Face nyní vycházejí v reedici.

Sony BMG

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám