Hlavní obsah

Nova: zpravodajství a publicistiku povede Ondráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ředitelem nově zřízené sekce zpravodajství a publicistiky v televizi Nova se od 1. července stane dosavadní šéfredaktor zpravodajství Martin Ondráček. Oznámila to mluvčí Novy Veronika Šmítková. Na pozici šéfredaktora publicistiky nastoupí dosavadní zástupce šéfredaktora Televizních novin Stanislav Brunclík.

Článek

Sekce zpravodajství a publicistiky spojí dvě zatím oddělené redakce a kromě Televizních a Sportovních novin bude organizačně zajišťovat například výrobu pořadů Sedmička, Střepiny nebo Na vlastní oči.

Úkolem Ondráčka bude podle generálního ředitele televize Petra Dvořáka zajistit rozvoj celé sekce a její personální a technologická příprava na požadavky týkající se kvality a rozsahu zpravodajských pořadů v programovém schématu televize.

Nový šéfredaktor publicistiky Brunclík na pozici vystřídá Radka Johna, který bude šéfproducentem pořadu Na vlastní oči, uvedla Šmítková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám