Hlavní obsah

TV sledovanost o víkendu táhli Brodská a Kraus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podobně jako minulý týden je televizní sledovanost vlivem počasí poměrně nízká. Úspěch zaznamenal film Dvojrole s Terezou Brodskou a jako obvykle i talk-show Jana Krause Uvolněte se, prosím.

Článek

Dvojrole na ČT1 přilákala podle údajů ATO-mediaresearch téměř 1,2 miliónu diváků, Jana Krause sledovala cca 1,1 miliónu lidí, publicistickou 13. komnatu 1 milión. Na Václava Moravce a jeho Otázky se dívalo asi 0,5 miliónu lidí, obecně slabší byly také výsledky všech celovečerních filmů.

Na Nově zvítězil mezi nezpravodajskými pořady Agent WC40 s Lesliem Nielsenem a stačil mu k tomu pouhý 1 milión diváků, což by byl jindy slabý výsledek. Také Zelenou míli s Tomem Hanksem sledoval asi milión lidí, Formuli 1 a Pavučinu smrti asi 0,9 miliónu.

Prima měla mimořádně slabou sledovanost. Večerní pořady se pohybovaly pod hranicí 1 miliónu - Extra svět dosáhl 0,7 miliónu, Jako kočky a psi 0,6 miliónu.

Grafy sledovanosti
pátek
sobota
neděle

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám