Hlavní obsah

Madonna přidá v Praze druhý koncert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madonna zazpívá pro velký zájem v pražské Sazka Aréně dvakrát - 6. a 7. září, uvedla agentura Interkoncerts.

Článek

Agentura v úterý oznámila, že americká zpěvačka Madonna vystoupí v Praze dvakrát. Lístky na první koncert totiž zmizely za dvě hodiny a na některé fanoušky se nedostalo.

Ačkoliv ceny vstupenek jsou na české poměry neslýchané (nejlepší  5010 Kč, nejlevnější 3062), fanouškům to nevadí. Podle mluvčího Sazky Zdeňka Zikmunda se ty nejdražší lístky na sezení prodávají nejrychleji. Kapacita Sazka Arény je cca 16 tisíc míst. [celá zpráva]  

Vstupenky budou k dostání na prodejních místech Sazky, na webovém portálu www.sazkaticket.cz nebo v Ticketpro. Prodej začne 23. června, internetové rezervace od 24.června.Takto systém u Sazky funguje vždy, v tomto případě ale rezervace téměř nemají smysl, protože při jejich  spuštění pravděpodobně už budou lístky vyprodány.

Madonna je nyní na světovém turné Confessions Tour. Fanoušci se prý v Praze dočkají dvouhodinové megashow, za kterou stojí dlouholetý Madonnin spolupracovník Jamie King společně se Stewartem Pricem. Kostýmy dostali na starosti další dva dlouholetí členové Madonnina kreativního týmu - Arianne Phillips a Jean Paul Gaultier.

Koncerty jsou hodnoceny především jako senzační podívaná. Madonnina poslední disko deska se u kritiky nesetkala s nadšením.

Reklama

Související témata:

Související články

Lístky na Madonnu zmizely za dvě hodiny

Ostřížím zrakem hleděli v noci na pátek návštěvníci benzínové pumpy společnosti Bors v Břeclavi na sázkový terminál Sazky a čekali, až se časový údaj promění...

Výběr článků

Načítám