Hlavní obsah

Lístky na Madonnu zmizely za dvě hodiny

Právo, ČTK, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BŘECLAV

Ostřížím zrakem hleděli v noci na pátek návštěvníci benzínové pumpy společnosti Bors v Břeclavi na sázkový terminál Sazky a čekali, až se časový údaj promění v čísla 1:15. To byl okamžik, kdy Sazka uvolnila prodej lístků na koncert nestárnoucí Madonny, která v rámci turné Confessions Tour vystoupí 6. září v pražské Sazka Areně.

Článek

"Dělej, už to skočí," upozorňovala obsluhu jedna ze zájemkyň o lístek na koncert, aby v následujících chvílích prožila drama čekání, zda bude požadavek potvrzen. Nejdražší vstupenky (v ceně vyšší než pět tisíc korun) terminál vůbec nenabídl, přestože bylo jen pár sekund po zahájení prodeje.

Mladá žena byla nakonec ráda, když se dostala k lístku za méně než čtyři tisíce korun. Celkem šest vstupenek získalo konkrétního majitele, ale pak se spojení zadrhlo a další zájemci prožili dvacetiminutový horor. Bude ještě něco, nebo je to konec? Napětí probudilo emoce a tak se zájemci dostali do sporu, kdo stál či nestál v asi dvacetihlavé frontě. Když po delší odmlce pokus o potvrzení prodeje skončil opět úspěchem, oddechli si všichni lidé ve frontě.

Pozdní hodina jako vstřícné gesto fanouškům

Naprostou většinu lístků lidé koupili dokonce již během prvních patnácti minut. Každý zákazník si tentokrát mohl zakoupit nanejvýš pět vstupenek, jejichž ceny se pohybovaly od 3340 do 5010 korun. "Nejrychleji se prodávaly nejdražší vstupenky," řekl mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund.

Společnost Sazka neobvyklou hodinu zvolenou pro začátek prodeje vysvětlila jako vstřícné gesto vůči zpěvaččiným nejvěrnějším příznivcům. Z celkové kapacity haly, která pro tento koncert činí 16 tisíc míst, si proto lidé mohli na terminálech koupit přes deset tisíc lístků.

Madonna na turné propaguje svou loňskou desku Confessions on a Dance Floor (Zpovědi na tanečním parketu). Nyní koncertuje ve Spojených státech, do Evropy přijede koncem července. Pražský koncert je jediným potvrzeným vystoupením Madonny na východě Evropy.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám