Hlavní obsah

Love planet bude na pražském Výstavišti

PRAHA

Hudební festival Love planet se uskuteční v původním termínu 11. a 12. srpna, nikoli však v Táboře, ale na pražském Výstavišti. Novinkám to prozradil zdroj z pořádající agentury, který si nepřál být jmenován.

Článek

Minulý týden se objevily fámy, že festival bude zrušen, protože nepřijedou dvě hvězdy - finští Him a američtí Audioslave. Pořádající agentury Interkoncerts  a D Smack U však už minulý týden uvedly, že se festival uskuteční, zřejmě však ne v Táboře, jak bylo plánováno, a kde se konal loni. Mluvčí Interkoncert Petr Novák v pátek sdělil, že podrobnější informace budou zveřejněny v následujícím týdnu. [celá zpráva]

Podle zdroje z agentury se festival uskuteční v redukované podobě, zřejmě pouze na dvou pódiích na pražském Výstavišti. Zůstane však dvoudenní, i když se objevily snahy jej zkrátit na jediný den, kvůli termínovým kalendářům však zkrácení nebylo možné bez další redukce zahraničních hvězd.

Přes neúčast Audioslave a Him festival nabízí slušný počet zajímavých zahraničních kapel, přijede objev britské scény Franz Ferdinand, američtí Ministry, spojující industriál s metalem, I am X, či finští Rasmus a belgičtí Hooverphonic.

Reklama

Související témata:

Související články

Love Planet v Táboře nebude

Festival Love Planet se letos nebude konat v Táboře, ale neruší se. Vstupné se bude vracet, současně se ale jedná o nové Love Planet, která má být v Praze,...

Výběr článků

Načítám