Hlavní obsah

Akta X se vrátí, ale bez ufonů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmové pokračování Akt X se připravuje už dlouho a poslední dobou se trochu potácelo v nejistotě. Nyní se vyřešily právní překážky a tvůrce seriálu Chris Carter ohlašuje, že film už je opravdu na cestě. Na ufony ale zapomeňte, jak uvedl server Movies.com, nový film se konspiračním teoriím o zatajených kosmických lodích vyhne.

Článek

Akta X vzbudila v 90. letech neobyčejný ohlas. Se svou mistrovsky vyváženou atmosférou napětí a strachu, se záhadami, které TV divákům nedaly spát, a slušnými výkony herců se stala jedním z nejúspěšnějších seriálů v televizních dějinách. Není divu, že se Hollywood snaží na tématu ještě jednou vydělat, otázkou ale je, jak další pokračování dopadne.

Zatím to vypadá, že film se natočí podle scénáře Franka Spotnitze, který napsal také příběh prvního filmu Akta X. V hlavních rolích se mají předvést původní hvězdy Akt X David Duchovny (Mulder) a Gillian Andersonová (Scullyová). Podle Spotnitze bude příběh hlavních postav pokračovat a dozvíme se, co se změnilo v životě obou agentů. Ufony už ale určitě honit nebudou.

Anketa

Půjdete do kina na další pokračování Akt X?
Ano
54,4 %
Možná
19,8 %
Ne
25,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 450 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám