Hlavní obsah

Tautouová chce skončit s filmem

Krátce po premiéře filmu Šifra mistra Leonarda, který se setkal s negativními reakcemi kritiky, se herečka Audrey Tautouová nechala slyšet, že asi skončí s filmem. I když souvislost s Šifrou nezmínila, načasování jejího výroku je více než nápadné. Podle francouzského serveru Actustar si chce dopřát více klidu.

Článek

Audrey Tautouová se proslavila filmem Amélie z Montmartru, úspěšný byl také snímek Erasmus. Je jí pouze 27 let, ale sama říká, že o konci kariéry uvažuje už hezky dlouho a že se nikdy nepovažovala za špičkovou herečku.

"Dřív jsem si říkala, že skončím, až mi bude 40 let, teď ale uvažuji, že to bude už ve třiceti," cituje Actustar nadanou umělkyni, známou především ze snímku Amélie z Montmartru. "Mohla bych konečně dělat něco mnohem méně nápadného," dumá Audrey. "Vím, že nejsem ta nejlepší herečka na světě, ale že také nejsem ta nejhorší. Zvažuji ale, že bych asi byla šťastnější, kdybych nebyla lidem tolik na očích jako teď," dodává.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak nudný Hanks luštil Leonardovu šifru

Ježíš byl normální muž. Dokonce se věnoval i sexu. Audrey Tautou alias Amélie z Montmartru je jeho posledním potomkem. Tyto i další "šokující" informace...

Výběr článků

Načítám