Hlavní obsah

TV sledovanost: Osobní strážce překonal Bridget Jonesovou

Starý dobrý romantický snímek Osobní strážce s Whitney Houstonovou a Kevinem Costnerem měl podle peoplemetrů větší sledovanost než podstatně novější Bridget Jonesová.

Článek

Osobní strážce, který už by v televizi nespočetněkrát, nasbíral v pondělí téměř 1,7 miliónu diváků a jasně porazil oba své konkurenty, zábavný pořad Primy Nikdo není dokonalý s 1,25 miliónem diváků i seriál Zdivočelá země na ČT 1, který si vybralo přes 900 tisíc lidí. Vyvolal dokonce větší zájem než v pátek na Nově vysílaná a mnohem mladší Bridget Jonesová s 1,5 miliónem diváků.

Největší úspěch ale o víkendu slavil poslední díl seriálu Novy Místo v životě (2 milióny).

Na ČT1 měl jako vždy dobrou sledovanost Jan Kraus a jeho Uvolněte se, prosím (1,1 miliónu) a Dobrodružství kriminalistiky (1,3). Výjimečný výsledek zaznamenalo v sobotu Neváhej a toč - speciál (1,6), které předstihlo i první díl Matrixu (1,25) vysílaný na Nově.

Na Primě bodoval především pořad Nikdo není dokonalý (1,2 miliónu), Vyvolení se dostali na 0,9 miliónu. Matrix Reloaded v neděli přilákal k obrazovkám 850 tisíc lidí a prohrál nejen s Místem v životě, ale o 25 tisíc i s filmem Fany (ČT 1), v němž září Jiřina Bohdalová.

Grafy sledovanosti
pátek
sobota
neděle

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám