Hlavní obsah

TV tip: Princezna a bojovník, Poslední pevnost, Kopyto

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z víkendových pořadů doporučujeme netypickou love story Princezna a bojovník, akční Poslední pevnost či komedii Kopyto s Pierrem Richardem.

Článek

Princezna a bojovník

Nezaměstnaný bývalý voják se setká se sestřičkou Sissi díky dopravní nehodě na ulici Wuppertalu. Pak se potkají znovu: v bance během loupeže. Jak se jejich vztah vyvine? Úspěšný německý film natočil v roce 2000 Tom Tykwer. V hlavních rolích známá Franka Potenteová (Lola běží o život) a Benno Fürmann. 

(ČT2, Ne 23:00)

Poslední pevnost

Generál Eugene Irwin (Robert Reford) byl nespravedlivě odsouzen a skončí ve věznici, která není řízena podle předpisů, ale podle libovůle ředitele. S tím se zkušený voják nesmíří a postaví se do čela vězeňské vzbouřenecké "armády"...

(Nova, So 21:45)

Kopyto

Dvojice Gérard Depardieu a Pierre Richard v klasické komedii z roku 1981. Detektiv Campana má vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila v Mexiku. Pomáhat mu má nekontrolovatelný zmatkař Perrin v podání Pierra Richarda. Není těžké se dovtípit, jak bude tato spolupráce vypadat.

(ČT1, So 13:00)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám