Hlavní obsah

Anistonové hrozí pořádný propadák

Novinky, Stanislav Dvořák

Měla to být velká hollywoodská love story, teď to vypadá spíše na průšvih roku. Podle serveru Movies.com se připravovaný film s Jennifer Anistonovou (Přátelé) a Vincem Vaughnem, nazvaný The Break-Up, motá v bludném kruhu. Reakce publika při testovacích promítáních byly podle serveru znuděné až nesouhlasné. A to už se film dokonce jednou přetáčel.

Článek

První verze scénáře předpokládala, že se milenci na konci rozejdou, ale reakce na prvních zkušebních promítáních byly nesouhlasné. Producenti se tedy rozhodli přetočit závěr filmu - napadlo je, že se Anistonová a Vaughn úplně na konci dají dohromady a budou žít šťastně až do smrti (jak originální!).

Následovala další testovací promítání, ale reakce publika byla prý stejně vlažná jako předtím. Člověk, který se nechal na tuto akci najmout jako divák, napsal na server Defamer, že lidem v sále se film vůbec nelíbil.

Největší slávu zažila Anistonová za časů seriálu Přátelé a od té doby žije v jeho stínu. Spekuluje se, že se seriál možná bude natáčet i nadále (podrobnosti zde). ČT začne zanedlouho vysílat seriál Joey, navazující na Přátele (podrobnosti zde). 

Reklama

Související témata:

Související články

ČT naváže na Přátele s Joeym

Volné pokračování amerického komediálního seriálu Přátelé slibuje Joey Matta LeBlanca, kterého bude ČT vysílat od 30. dubna. Roztomile natvrdlá postavička...

Výběr článků

Načítám