Hlavní obsah

Pobřežní hlídka vyměnila Andersonovou za Simpsonovou

Novinky, Stanislav Dvořák, Hollywood.com,The Sun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Významná zpráva pro všechny ctitele kouzelně naivního plážového seriálu Pobřežní hlídka! Nejenže v USA skutečně připravují celovečerní verzi, ale hlaví roli "CJ", kterou před lety hrála Pamela Andersonová, zřejmě dostane podstatně mladší krasavice Jessica Simpsonová. Lze bez obav říci, že příslušné kvality pro tuto roli má, sami se můžete přesvědčit i ve videoklipu, který najdete uvnitř článku.

Článek

Jessica Simpsonová vlastně není ani tak moc herečka, spíše popová zpěvačka s dokonalou vizáží. Její styl ilustruje např. coververze These Boots Are Made for Walkin (ano, nemýlíte se, to je ta písnička o botách, které všechno hezké pošlapou, kdysi dávno ji v češtině interpretovala Ivonne Přenosilová).

Klip Simpsonové je velmi americky perverzní, ale není vyloučeno, že některé osoby, které mají nad postelí jižanskou vlajku, spí s brokovnicí pod polštářem, cpou se hamburgery a jezdí velkým truckem za zvuků country, budou nadšeny. Je to jakýsi podivný mix mezi country a R´n B a Simpsonová v něm předvádí přesně to, z čeho si v současnosti dělá legraci Pink v klipu Stupid Girl (Hloupá holka). Jenže Simpsonová to myslí vážně a nechybí ani megaklišé v podobě mokré scény s mytím auta v plavkách! Klip sledujte zde.

Andersonová ani Hasselhof úplně nezmizí

Pamela Andersonová z filmu úplně nezmizí. Producenti jí slíbili malinkou roličku, aby uspokojili početné fanoušky první generace hopsajících záchranářských divoženek z 90. let. V jednání je také účast Eriky Eleniakové, Yasmine Bleethové, Traci Binghamové či Carmen Electry.

A to nejlepší na závěr - Mitche Buchanana bude pravděpodobně opět hrát půvabně nekomplikovaný "herec" a "zpěvák" David Hasselhof. Pokud vezmeme jako premisu, že klip Simpsonové je trochu nevkusný, pak Hasselhofův klip Hooked On A Feeling je už naprostou zhůvěřilostí. Je skutečně těžké se při tom nesmát. Jestli se chcete pobavit, klikněte zde.  

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám