Hlavní obsah

O seriály je větší zájem než o VyVolené

Novinky, ATO Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhá série VyVolených zůstává ve stínu té první. Potvrdila to i víkendová sledovanost. Jen v neděli počet diváků VyVolených překročil magickou miliónovou hranici o 107 tisíc. Nepovedlo se to ani sobotnímu Duelu, jenž si vybralo 912 tisíc lidí, natož pak pátečnímu pokračování s 761 000 diváků. Opět se ukázalo, že největší zájem je o tuzemské seriály. Boduje především Místo v životě, ale také Dobrodružství kriminalistiky.

Článek

Víkendovým králem zůstává seriál Místo v životě, který vysílá Nova v neděli večer. Vybralo si jej vůbec nejvíc lidí, 2,36 miliónů. Byl také jediným pořadem, který překročil o víkendu dvoumiliónovou hranici. Přes milión se v neděli dostaly ještě další dva pořady na Nově VIP na cestách a Střepiny, takže tato soukromá stanice byla večer nejsledovanější. Na Policejní pohádky strážmistra Zahrádky na ČT se díval 1,15 miliónů diváků a na VyVolené na Primě 1,1 miliónu.

Také v sobotu Nova kralovala programu, když se na Neprůstřelného mnicha dívaly bez dvou tisíc dva milióny diváků. Miliónovou hranici těsně překonal již jen zábavný pořad České televize Udělám cokoli.

V pátek už Nova programu nedominovala, byť byla nejsledovanější. Svatby podle Mary s 1,378 miliónem diváků jen těsně porazily letitý seriál Dobrodružství kriminalistiky, jenž na ČT 1 zhlédl 1,32 miliónu diváků. Nováckou show Prásk! si vybralo 1,2 miliónu, Krausovu talk show na ČT1 Uvolněte se, prosím pak 1,07 miliónu.

Stabilní zájem také vzbuzují semifinálová utklání hokejového play off, na které se na ČT 2 dívá mezi 300 až 400 tisíci fanoušky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám