Hlavní obsah

Kraus na Novu neodchází

Pořad Uvolněte se, prosím moderátora Jana Krause se nestěhuje na Novu. Kraus prý měl výhrady k některým lidem z České televize, která vysílá jeho pořad Uvolněte se, prosím, ale to neznamená, že z ČT odchází. Zprávy, které se objevily v médiích, jsou v tuto chvíli spíše spekulativní a odmítá je i TV Nova.

Článek

Podle ČT se zatím rušení pořadu nechystá a normálně se natáčí další díly. Jak Právu sdělily dobře informované zdroje z televizní branže, celý spor zřejmě vznikl kvůli osobním animozitám Jana Krause a Radima Hrehy. Hreha se kdysi velmi nelichotivě vyjádřil o Krausově filmu Městečko a moderátor ho vůbec nemá v oblibě. Ředitel Jiří Janeček však Hrehu přijal do ČT.

Krausův pořad je velmi oblíbený, jeho sledovanost se pohybuje těsně pod hranicí 1,5 miliónu diváků a to by pro Novu jistě bylo zajímavé. Loni s ním získal televizní ceny Elsa, letos vyhrál v anketě TýTý kategorie Osobnost televizních zábavných pořadů a Pořad roku. Spekuluje se i o tom, že Kraus bude pracovat pro slovenskou televizi JoJ.

Nova odmítá spekulace

"V současné době žádný pořad s panem Krausem na televizi Nova nepřipravujeme. Není naší strategií komentovat jakékoliv spekulace - v tomto případě, co by bylo, kdyby pan Kraus z České televize odešel, stejně jako nekomentujeme jakákoliv uskutečněná, či vůbec potenciální jednání naší televize," sdělila Novinkám mluvčí Novy Veronika Šmítková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám