Hlavní obsah

Janák startuje Ro(c)k podvraťáků

Právo, Věra Míšková

Pouhé dva týdny po veleúspěšném startu Rafťáků v českých kinech zahájí režisér filmu Karel Janák natáčení komedie Ro(c)k podvraťáků. Stejně jako ve Snowboarďácích a Rafťácích se i tentokrát setkáme s mladými herci Vojtou Kotkem a Jiřím Mádlem.

Článek

Přibudou k nim ještě Martin Písařík, Michael Beran, v dívčí roli například Klára Jandová. První klapka Ro(c)ku Podvraťáků padne 23. března. V novém Janákově filmu jde o spojení adrenalinových tragikomických situací, hudby, humoru a sexu.

Děj se bude točit především kolem hudby, jejímž autorem bude opět Miroslav Chyška, a kolem životních situací, do kterých se všichni čtyři hrdinové dostanou "podvraťáckým" způsobem.

Scenárista a režisér Karel Janák slibuje, že tentokrát netočí film jen pro teenagery, ale že v si v něm své může najít i generace jejich rodičů.

Mladým hercům budou v Ro(c)ku podvraťáků sekundovat zkušení profesionálové Václav Postránecký, Pavel Rímský, Václav Sloup, Lilian Malkina, Petr Janda aj. "Nálada štábu je skvělá a celá parta je ochotna pro tento film opět udělat maximum," liboval si před zahájením natáčení režisér. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám