Hlavní obsah

Nový James Bond ignoruje kritiku filmových fanoušků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový filmový představitel slavného agenta britské tajné služby 007 Daniel Craig prohlásil, že hodlá podle plánu pokračovat v natáčení příští bondovky bez ohledu na kritiku některých fanoušků, že se pro postavu Jamese Bonda nehodí. Uvedla to na svých britská zpravodajská stanice BBC.

Článek

Skupina fanoušků nedávno vyzvala veřejnost k bojkotu připravovaného filmu Casino Royale s Craigem. Odmítají hlavně to, že jako první zpředstavitelů Bonda má blonďaté vlasy, zatímco podle literární předlohy má být tmavovlasý.

Prestiž jejich hrdiny prý také poškozují zprávy, že Craig neumí řídit auto bez automatické převodovky a že si při natáčení nechal vyrazit zub. Craig většinu kritiky odmítá. "Od začátku natáčení se snažím pracovat na 110 procent a po kritice se budu možná snažit na 115 procent. Rozhodně jsem však odhodlaný film natočit," vzkázal svým odpůrcům.

Hvězda filmu Mnichov nahrazuje herce Pierce Brosnana, který je označován za nejspíš nejzdařilejšího představitele špiona 007 od dob živoucí legendy Seana Conneryho.

Reklama

Výběr článků

Načítám