Hlavní obsah

Se Sexem ve městě je konec

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už dva roky spekulují zahraniční média o možnosti vzniku celovečerního filmu podle úspěšného seriálu Sex ve městě. Několikrát se mělo točit, pak se zase vše rušilo. HBO film oficiálně odepsalo a Sarah Jessica Parkerová (Carrie) také tvrdí, že už jí projekt nezajímá, měl se prý točit dříve.

Článek

Někteří novináři stále považují otázku filmu za otevřenou, ale společnost HBO, která slavný seriál vyrobila, na svých stránkách absolutně popírá, že něco připravuje.

Také Parkerová už s tím nechce mít nic společného. "Byla doba - v roce 2004 a dokonce i loni - kdy by bylo skvělé natočit film," připouští. Nyní už ale ztratila zájem. Chce se prý věnovat svému synovi a ani pro televizi nic točit nebude.

Film jako první "brzdila" herečka Kim Cattrallová, která hrála mírně řečeno náruživou Samanthu. Ona sama ale tvrdí, že jí dlouho neukázali scénář, takže nemohla na film kývnout a mezitím se rozjely jiné projekty. K Sexu ve městě by se prý ráda vrátila v budoucnosti. To je ale zřejmě jedno, protože pak zase nebudou mít zájem ostatní.

Fanouškům jednoho z nejvtipnějších seriálů, který svým způsobem bořil letitá televizní tabu, tedy nezbývá nic jiného, než si pouštět DVD se starými díly.     

Anketa

Co si myslíte o celovečerním Sexu ve městě?
Je škoda, že to nenatočí
53,7 %
Film by stejně nebyl tak dobrý
15,3 %
Sex ve městě si mi vůbec nelíbí
31 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 6023 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám