Hlavní obsah

Bondovi konečně našli partnerku: Evu Greenovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eva Greenová, poměrně málo známá kráska z Francie, stane po boku Daniela Craiga v nejnovější bondovce Casino Royale. Pětadvacetiletá herečka se objevila např. ve snímku italského režiséra Bernarda Bertolucciho Snílci a v americkém historickém velkofilmu Království nebeské.

Článek

Greenová tak ukončila spekulace o tom, že bondgirl může hrát Charlize Theronová, Thandie Newtonová, Olivii Wildová, či dokonce Alena Šeredová.

Bond se ukázal Praze

Ve středu večer si mohli novináři přijít prohlédnout, jak bude vypadat prostor samotného kasina, kde se děj tohoto příběhu zčásti odehrává kolem karetního stolu.

Craig je již šestý představitel legendárního agenta 007, je ale prvním blonďákem v této roli. "Přiznávám se, že jsem nikdy příliš nesnil o tom, zahrát si Jamese Bonda, bylo to pro mě velké překvapení. Ale je to velká výzva i pocta," sdělil v Praze Craig, který viděl všechny předchozí bondovky. A jak oslavoval, když zjistil, že bude novým anglickým gentlemanem? "Dal jsem si suché martini," smál se.

Na otázku, jak se bude jeho Bond lišit od legendární postavy, kterou v minulosti hráli například Pierce Brosnan či Sean Connery, nechtěl Craig příliš odpovídat. Bude zranitelnější, emocionálnější, násilnější i krutější? "Ano, nechci dělat dvourozměrnou postavu. Na zbytek si musíte počkat, až uvidíte film," nabádal Craig k trpělivost.

Reklama

Výběr článků

Načítám