Hlavní obsah

Stallone je žhavý do čtvrtého Ramba

Novinky, Stanislav Dvořák

Rambo - pro jednoho kultovní zážitek a pro jiného nesmysl. Jisté ale je, že tato sága ještě neskončila. Sylvester Stallone je podle zahraničního tisku celý žhavý do Ramba 4 a navíc si ho zřejmě bude sám režírovat.

Článek

Stallone už potvrdil, že natáčení Ramba 4 bude řídit sám a vystřihne si i hlavní roli. Obavy, že další pokračování bude trapné, si evidentně nepřipouští. Stárnoucí svalovec se obklopí skupinou mladých bojovníků a společně mají vyrazit na nebezpečnou misi - zachránit desetiletou holčičku.

Zpočátku se mu prý mládež závislá na moderních technologiích bude vysmívat, ale když přijde do tuhého, ukáže se, že starý dobrý Rambo ještě něco umí. Film má podtitul "Holy War" a natáčí se letos.

První díl Ramba z roku 1982 byl nesporně výrazným filmem, který kombinoval psychodrama na téma vietnamského syndromu a drsné bojové scény. Jenže další díly už postupně upadaly do klišé a nesmyslně přehnaných bojových orgií, ze kterých Rambo vždy vyšel jako vítěz.

Buď je Sylvester Stallone příliš nostalgický, nebo si myslí, že jediný způsob, jak vydělat peníze, je točit další pokračování..., ironizuje připravovaný film server JoBlo.com. Jak toto diskutabilní dílko dopadne, se zřejmě dozvíme až příští rok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám