Hlavní obsah

Nesázejte na Mnichov, říkají oscaroví bookmakeři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vydělávat se dá na všem. Této staré moudrosti jsou si vědomi lidé ze sázkových kanceláří, které vypisují kurzy na to, který film vyhraje Oscara.

Článek

Pokud byste chtěli vyhrát opravdu hodně peněz a jste velmi odvážní,  podle serveru movies.com je třeba vsadit na Mnichov Stevena Spielberga, který teď přichází i do našich kin. U firmy PinnacleSports na něj vypsali kurz 32:1.

Zkrocená hora, která pobrala nejvíce nominací, má naopak velmi dobrý kurz 13:1, Crash má 11:1, Capote 32:1. Film George Clooneyho Good Night and Good Luck má 49:1.

Pokud jde o tituly nejlepšího herce a herečky, favority jsou Philip Seymour Hoffman z filmu Capoze s kurzem 7:1, Heath Ledger ze Zkrocené hory má 5:1. Pravá blondýnka Reese Witherspoonová, která tvrdila, že jí nominace šokovala, má vynikající kurz 4:11.

Sázet na Oscary lze i u nás, v internetové nabídce Fortuny se zatím tato nabídku neobjevila, ale jinde už funguje. "Ano, sázet lze, kurzy jsou vypsané na internetu," řekla Novinkám pracovnice firmy Tipsport.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám