Hlavní obsah

Nejhorší filmy roku: Tom Cruise a Paris Hiltonová asi zabodují

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všude se píše jen o Oscarech a nejlepších hercích a herečkách - ale co nejhorší filmy roku? I ty mají své ceny (Zlatá malina) a horkými kandidáty jsou letos např. Tom Cruise se svou láskou Katie Holmesovou a také nepříliš bystrá milionářka Paris Hiltonová.

Článek

Nejen Tom Cruise, ale i Holmesová jsou nominováni za své herecké výkony i chování na veřejnosti. Cruise má želízko v ohni díky svému výstupu ve filmu Válka světů a Katie za vedlejší roli ve snímku Batman Begins.

Vedle Cruise jsou na nejhoršího herce nominováni i Will Ferrell, Jamie Kennedy či Rob Schneider. Z hereček letos excelují Jessica Albaová,  Jennifer Lopézová a Tara Reidová. Vítězové budou vyhlášeni den před Oscary, tedy 4. března.

Kapitolou sama pro sebe je proslulá dědička hotelového impéria Paris Hiltonová. Kromě toho, že se objevila ve vedlejší roli v hororu Dům voskových figurín, je nominována i jako nejotravnější celebrita. Nedostatek talentu a také obecné inteligence už prokázala mnohokrát. Její známí o ní říkají, že je opravdu "totálně hloupá". Nedávno jí prý překvapilo, že Londýn je v Anglii.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám