Hlavní obsah

Spice Girls jsou zpátky

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle informace listu News Of The World se na scénu co nevidět vrátí britská dívčí skupina Spice Girls. Dívky zamýšlejí nahrát singl a poté vyrazit na koncertní turné.

Článek

Zdroj blízký skupině listu sdělil: "Původně se počítalo pouze s jedním koncertem. Všechny se ale tak zbláznily do příprav, že momentálně je v jednání turné po Japonsku, Spojených státech a Evropě." Členky skupiny se chystají absolvovat doplňkové kursy u učitele tance a hodlají také pořídit nové fotografie.

Není ovšem zřejmé, zda se objeví v původní sestavě. Některé prý mají časový problém, který by jim nedovolil věnovat se plně návratu kapely. O znovuzrození Spice Girls se hovořilo již v květnu loňského roku. Tehdy plánovaly jedno turné.

Britská pětice byla jednou z nejpopulárnějších popových skupin druhé poloviny devadesátých let. První album Spice vyšlo v roce 1996. Na přelomu desetiletí se ale některé členky začaly věnovat sólové dráze, jiné rodině a skupina se rozešla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám