Hlavní obsah

Samotář Macháček bude moderovat Českého lva

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jiří Macháček - muž, který si pěstuje "ulítlou" image ve filmu i ve své kapele MIG 21, se ujme role moderátora při udílení filmových cen Český lev 25. února 2006. Není třeba pochybovat, že Macháček si ceremoniál přizpůsobí k obrazu svému.

Článek

Jiří Macháček zatím nemá přesnou představu, jak uvádění pojme, ale nevyloučil ani hudební výstup. "Já bych něco nerad sliboval a pak zarmoutil, ale zároveň bych nerad zarmoutil, aniž bych sliboval," řekl Novinkám tajemně.

Petr Vachler, který České lvy řídí, mu prý moderování nabízel už víckrát, ale až nyní se herec rozhodl, že "by to vzal, protože sám letos nemá žádnou nominaci."   

Jiří Macháček je známý hlavně jako "vyhulená" postava z filmu Samotáři a právě za tuto roli získal jednu z cen, které bude nyní rozdávat. Své komediální vlohy a dokonale přitroublé grimasy využil i v dalších vtipných filmech jako Jedna ruka netleská, Mazaný Filip či Horem pádem.

Jinak působí jako frontman skupiny MIG 21, kde spíše odříkává než zpívá své odlehčené texty. Pamětníci si vzpomenou, že humorem sršel už před lety v Rádiu Limonádový Joe. Stanice bohužel zanikla.

Ještě před udílením cen se koná nominační večer (1. února), který bude moderovat Tomáš Matonoha. V současnosti ho můžete vidět třeba na ČT1 v pořadu Udělám cokoliv.

Anketa

Myslíte, že Macháček bude dobrý moderátor?
Výborný
88,1 %
Docela ujde
4,6 %
Špatný
7,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 438 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám