Hlavní obsah

Vánoce s New York Ska Jazz Ensemble

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

O vánočních prázdninách, 28. prosince, zažije pražský Lucerna music bar mohutný útok ska. Po úspěšných koncertech Skatalites a Toasters nám předvede své pojetí stále populárnějšího hudebního stylu skupina New York Ska Jazz Ensemble za podpory Tleskače, Green Smatroll a Drunken Boomerang.

Článek

New York Ska Jazz Ensemble vznikli v roce 1994 a produkují hravou hudbu se spoustou dechových sólíček, postavenou na jamajských rytmech. Spojení taneční rozjuchanosti a jazzové zkušenosti vytváří zábavný hudební koktejl, který baví nejširší publikum.

Kapelu tvoří saxofonista Freddie Reiter, který hrál s Toasters, Jon McCaine, Rick Faulkner, producentský guru Vic Rice a Devon James s Cary Brownem z kultovních jamajských Skatalites. New York Ska Jazz Ensemble koncertovali na mnoha prestižních hudebních festivalech a u stěžejních ska vydavatelství Moon Ska a Megalith Records vydali čtyři alba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám