Hlavní obsah

Jim Carey a Ben Stiller: dva šílenci točí společný film

Novinky, Stanislav Dvořák

Dva geniální "šílenci" současné komedie, Jim Carey a Ben Stiller, připravují společný film Used guys (český název zatím není znám). Podle všeho se bude jednat o mimořádně vypečenou taškařici - Carey a Stiller prý hrají klony, které si vyrábějí ženy ke svému uspokojení.

Článek

V budoucnosti vládnou ženy, muži totiž vymřeli. Na druhou stranu se ale nudí, a tak si musí vytvořit klonované partnery, kteří by je uspokojili. Staré modely ale vycházejí z módy a ženy je chtějí nahradit novými, Carey a Stiller tak raději prchají hledat bájnou "Mantopii".

Carey tento týden v rozhovoru pro německý časopis Bunte ohlásil, že film, který dělá se Stillerem, bude "velmi legrační" a není důvod mu nevěřit. Grimasy a šílené gagy, jaké známe z filmů jako Ace Ventura, Maska, Lhář, lhář, či Já, mé druhé já a Irena se po Careyho odbočce k relativně vážnějším rolím zřejmě vrátí v plné síle. Herec v rozhovoru také řekl, že rozveselit lidi je pro něj "krásný úkol" a "důvod, proč dál točí."

Ben Stiller je hlavním protagonistou skvělých crazy komedií jako Starsky a Hutch, Zoolander či Vybíjená a Careymu bude nepochybně rovnocenným partnerem. Oba mají talent ztvárňovat naprosté pošuky a outsidery, jejich styl je v jistém ohledu podobný, a tak není divu, že se přátelí a rozhodli se spolu točit. Na film si ale fanoušci ještě pořádně počkají, zřejmě se bude promítat v roce 2007. 

Čekání si můžete zpříjemnit filmem Finty Dicka a Jane, ve kterém také hraje Jim Carey, a v ČR by měl běžet už v lednu 2006.       

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám