Hlavní obsah

TV Nova připravuje na leden novinky

Diváci Novy uvidí v lednu 2006 několik nových pořadů. Naprostou novinkou v rámci všech českých televizí má být pořad Zvoňte dvakrát! založený na kombinaci televizního seriálu, zábavné show a dramatické hry s kontinuálním příběhem.

Článek

V neděli ve 20 hodin se budou vysílat "neobyčejné příběhy obyčejných lidí" v pořadu To nevymyslíš, po nichž následuje každý týden nový zábavný pořad.

Ivan Mládek připravuje Evergreen show, Yvetta Blanarovičová bude uvádět VIP na cestách, Veronika Žilková s dcerou Agátou Hanychovou Svatby paní Veroniky a Tereza Kostková s Milanem Šteindlerem Clever.

Největší naděje vkládá Nova do pořadu Zvoňte dvakrát!. Má prý fungovat na principu improvizace herců, kteří až na jednoho nebudou znát scénář. Z odděleného prostoru je bude pozorovat moderátor, který naopak společně s diváky bude vědět, kam celá hra míří.

Moderátor bude dávat v průběhu hry hercům pokyny, podle nichž pak budou měnit a dotvářet děj. V novince si zahrají Josef Carda, Hana Ševčíková či Kateřina Hrachovcová, spolu s nimi se ve studiu občas objeví také hvězdný host. Třináctidílná novinka se objeví na obrazovce poprvé v úterý 3. ledna, a to hned po seriálu Ordinace v růžové zahradě.

To nevymyslíš! bude vznikat podle námětů diváků a objevovat se na obrazovce každý týden. Pilotní díl Nova už vyzkoušela počátkem června se scenáristkou a moderátorkou Lenkou Hornovou. Tehdy jej sledovalo 1,64 miliónu dospělých diváků. V nové verzi s moderátorem Miroslavem Vladykou bude mít premiéru na Štědrý den.

Clever bude pro chytré

Nedělní novinkou se stane od půlky ledna i nový zábavný pořad VIP na cestách s Yvettou Blanarovičovou, jíž budou jednou měsíčně populární hosté vyprávět neobvyklé zážity ze svých cest, který poprvé odvysílá 21. prosince. Střídat se bude se zábavně-publicistickým pořadem Svatby paní Veroniky, v kterém dají moderátorky Veronika Žilková s dcerou Agátou Hanychovou šanci českým celebritám i divákům uzavřít manželství před kamerami Novy.

"Překvapením bude i měsíčník Clever, show s vědecko-populární tematikou," naznačuje Šmítková. Vědecko-populární pořad se soutěžními prvky, jehož se zúčastňují populární lidé, patří už dva roky k nejsledovanějším večerním pořadům německé stanice Sat1. Moderovat ho budou herci Tereza Kostková a Milan Šteindler. Jemu připadla úloha vědce, který bude ve své laboratoři provádět pokusy, demonstrující základní přírodní zákony. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám