Hlavní obsah

SOUTĚŽ: se Star Wars o LCD televizi a DVD přehrávač

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fenomén Star Wars opět ožívá na videokazetách. Tentokrát třetí epizoda Star Wars: Pomsta Sithů. Při této příležitosti jsme vyhlásili ve čtvrtek 8.12. a pátek 9.12. soutěž o LCD televizor Thomson a DVD přehrávač Thomson v celkové hodnotě 50 tisíc korun.

Článek

Přinášíme vám jména dvou výherců, kteří správně odpověděli na vědomostní a tipovací otázku a zároveň dodrželi naše pravidla. Vy, co jste nevyhráli se Star Wars, nemusíte věšet hlavu, v nejbližších hodinách spustíme vánoční soutěž o další zajímavé ceny.

Vítězem prvního dne soutěže 8. 12., který si odnese DVD přehrávač Thomson, se stal:

Pan Roman Štosek z Havířova

Vítězem druhého dne soutěže 9. 12., který získá LCD televizor Thomson, se stala:

Paní Jarmila Kolářová, Luka nad Jihlavou

Vítězům gratulujeme.

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1. Odpovídat na otázky jste mohli 8. 12. a 9. 12 od 10 do 20 hodin.

2. Jak odpovídat: Měli jste odpovídat tak, že jste písmeno vědomostní otázky vepsali jako subject (podmět) na e-mail soutez@novinky.cz. a do těla zprávy napsali váš číselný odhad.

3. Soutěžící mohli otázku odpovídat pouze jednou.

4. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti ani je vymáhat právní cestou

5. Účastníkem soutěže se stal každý, kdo akceptoval pravidla soutěže a odpovídal na  soutěžní otázku. Soutěžící byli v systému identifikováni emailem, ze kterého odesílali odpovědi na soutěžní otázku.

6. Soutěže se mohli zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

7. Výherci si ceny vyzvedávají v redakci serveru Novinky.cz na adrese: Slezská 13, Praha 2.

8. Organizátorem soutěže je Borgis, a.s., Slezská 13, Praha ve spolupráci se společností Bontonfilm.

9. Až do odvolání organizátora vyjadřují soutěžící účastí v soutěži souhlas se zařazením do databáze organizátora soutěže, tj. Borgis, která může být použita pro marketingové účely organizátora. Zejména má organizátor právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.novinky.cz.

10. Ze soutěže jsou předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor má právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám