Hlavní obsah

Bratislavský koncert The Fugees přesunut na 22. prosince

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Americké trio The Fugees vystoupí v Bratislavě až těsně před Vánocemi, 22. prosince. Původně se měl koncert kapely uskutečnit už v úterý, kvůli problémům s udělením víz pro jednoho člena skupiny se však přesunul, informovala Katarína Žáková z pořadatelské agentury Music Academy.

Článek

Problémy s udělením víz do Norska, kde měla kapela vystoupit začátkem prosince, měl jeden z jejích členů Wyclef Jean. Wyclef Jean má státní občanství Haiti, ačkoli dlouhá léta žije ve Spojených státech. Během své kariéry se proto setkává s problémy s vycestováním, uvedli pořadatelé.

Dalšími členy kapely, která na sebe upozornila svým albem Blunted On Reality, jsou Lauren Hill a Pras. Za druhé album The Score, jehož se prodalo přes 13 miliónů kusů, získala skupina v roce 1996 dvě ocenění Grammy. Následně se její členové rozhodli pro sólovou kariéru a opět se sešli až letos. Nové album Fugees vyjde začátkem příštího roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám