Hlavní obsah

Stereo MC´s hrají v Praze

Právo, rb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malá sportovní hala v Praze bude v pátek od 20 hodin hostit anglickou taneční skupinu Stereo MC´s. Ta vznikla v Nottinghamu v polovině 80. let. Momentálně je na turné k novému albu Paradise.

Článek

"Turné je druh cestování, o kterém si mnoho lidí myslí, že je to senzační dovolená. Ale spíš je to jako odjet na dovolenou a nikdy nevystoupit z autobusu. Je to skvělé a baví nás to. Občas se nám zasteskne po rodině, ale víme, proč to děláme, a děláme to rádi," říkají Stereo MC´s.

Angličané se představili v roli jednoho z headlinerů letošního tuzemského festivalu Love Planet v Táboře, kde měli velký úspěch. Cti předskočit slavným Britům se dostane pražské formaci Nana Zorin.

Kromě Stereo Mc's a jejich předskokanů se návštěvníci dočkají taneční afterparty, kterou budou mít ve svých rukách renomovaní čeští DJ´s Tráva a Loutka. Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketpro, základní cena je 500 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám