Hlavní obsah

Natalie Imbrugliová koncertovala v Bratislavě

– BRATISLAVA

První koncert na Slovensku uskutečnila v sobotu australská zpěvačka Natalie Imbrugliová, která nabídla publiku bratislavské Sibamac Aréně s kapacitou 5000 lidí více než 20 písní. Nechyběl nejnovější hit Shiver, ani její snad nejslavnější píseň Torn, za kterou si vysloužila největší potlesk.

Článek

Jedna z nejvýraznějších hudebních hvězd současnosti děkovala téměř po každé skladbě po slovensky "ďakujem". Na závěr koncertu kytarista její kapely rozbil na pódiu kytaru.

Předkapelou byli Support Lesbiens

"Natalie přiletěla v pátek na bratislavské letiště, ubytovala se a více méně celý čas odpočívala, protože byla po koncertu v Petrohradě. Zacvičila si a pak se připravovala na koncert," řekla  mluvčí pořadatelské Music Academy Katarína Žáková, která byla s bratislavským koncertem spokojena. Jako "předskokan" vystoupila česká skupina Support Lesbiens.

Třicetiletá zpěvačka působila na jevišti přirozeně. Její výkon a energie si však rozhodně zasloužily pozornost. Komunikovala s publikem a se členy kapely. Vystoupila v džínách a v tričku s dlouhými rukávy, na kterém bylo velké červené písmeno "e".

Imbrugliová se narodila v roce 1975 v Austrálii ve státě Nový Jižní Wales. Její matka je Australanka, otec je italského původu. Kariéru odstartovala ve věku sedmnácti let účinkováním v televizním seriálu Sousedé (Neighbours). Její debutové album s názvem Left of the Middle vyšel v roce 1997, druhý White Lilies Island o čtyři roky později. Na hudební výsluní se vrátila letos se svým třetím albem Counting Down The Days.

Reklama

Výběr článků

Načítám