Hlavní obsah

Dj Ian Void na vánočním turné po Čechách!

Praha

Vánoce jsou tady a tak se určitě leckdo rozhoduje, kam vyrazí užívat vánoční pohodičky. Časopis Bassline ve spolupráci s Aquaphonic a Scanners.cz připravil vánoční turné známého a oblíbeného britského Dje Iana Voida, který se u nás nesmazatelně zapsal do podvědomí svými výtečnými sety na letním open air festivalu Summer Of Love.

Článek

V roce 2001 svým podvečerním setem perfektně připravil atmosféru pro Luke Slatera a Surgeona, Letos na Summer Of Love 2002 na výtečnou ukončil celý maratón po Green Velvetovi, Billy Nastym a Space Djz, na jeho energií nabitý ranní set se bude ještě dlouho vzpomínat! "Ian Void, podpořený Djem roku 2001 v Čechách podle časopisu Bassline, tedy Djem Orbithem přijede na turné, které se postupně zastaví ve třech českých městech -- Pardubicích, Liberci a Strakonicích," řekl Flashnews Michal Hoblík z agentrury Amic.

Start v Pardubicích

Vše začne v produkci Bassline Promotion ve známém L-Klubu Pardubice ve čtvrtek 26.12. Iana Voida a Orbitha posílí koncert Sundreams, djské sety Pavla Krejdla, Luccy a speciální E.T.oldskulmix dje Daha. Na druhé scéně uslyšíte jungle v podání Djky Katchy a jejího projektu Da Babas, který je jedním z nejvýraznějších jungleových projektů posledních let. Doplní je Lulu_Rulez & MC Vaant a mladí djs ze S.M.I.S.L. sound systemu. Vstupné je 260 Kč v předprodeji, 300 Kč na místě a vstupenky koupíte v obvyklých předprodejích.

Aquaphonic v Liberci

V pátek 27.12. turné pokračuje v Liberci na párty Aquaphonic 2002 v Novorenesančních lázních. Kromě Iana Voida a Orbitha zahrají Blow a djské sety Michael Burian, Hech a Miquel, na druhém house pódiu pak Mr. Pupitz, Sense, Maria.n, Lucky Bob a koncert odehraje Patrick Bergman. Třetí jungle stage přivítá dje Touchwooda, Lulu_Rulez & MC Vaanta, Eazyho a Ladise. Vstupné je 230 Kč v předprodeji, 270 Kč na místě a vstupenky koupíte v obvyklých předprodejích.

Konečná! Vystupte prosím.

Poslední zastávkou turné bude v sobotu 28.12. KD Katovice u Strakonic. K Ianu Voidovi a Orbithovi se přidají djové Lynx a Los Perverzos, koncerty odehrají Oxygen Restriction a Catacomb. Druhé stage bude chill out v podání Cil-Caj sound systemu a 32nd May. Vstupné je 170 Kč v předprodeji, 200 Kč na místě a vstupenky koupíte v obvyklých předprodejích.

Reklama

Výběr článků

Načítám