Hlavní obsah

Lindsay Lohanová ve filmu o vraždě Johna Lennona

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmého prosince 1980 proběhla všemi západními médii šokující zpráva. Mark David Chapman zastřelil Johna Lennona před jeho bytem na Manhattanu. Kanadská společnost Peace Arch Entertainment nyní chystá o Lennonově vrahovi film Kapitola 27 (Chapter 27).

Článek

Film bude režírovat Jarrett Schaefer a v hlavních rolích se objeví Jared Leto jako vrah Chapman a Lindsay Lohanová jako Lennonova fanynka, která se s Chapmanem spřátelí.

Leto hrál např. v historickém filmu Alexander Veliký (2004) či v Americkém psychu (2000). Lohanová je známá hlavně z povedené komedie Protivný sprostý holky (2004), která si vzala na mušku svět amerických středoškolaček.

Film prý bude psychologickou studií Chapmana, který Lennona nenáviděl. Název Kapitola 27 je odkazem na známou Salingerovu knihu Kdo chytá v žitě. Ta má 26 kapitol a Chapmana prý inspirovala. Její hlavní hrdina nesnáší jakoukoliv faleš a pokrytectví - právě člen legendárních Beatles byl podle Chapmana pokrytec, uvedl to i v policejní výpovědi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám