Hlavní obsah

Aneta Langerová chce dobýt Slovensko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aneta Langerová se chystá na své první samostatné koncerty na Slovensku. Již 20. listopadu vystoupí v Banské Bystrici, den nato v Košicích a poslední koncert bude mít 23. listopadu v Bratislavě. První česká SuperStar má již úspěšný vstup ke slovenským fanouškům za sebou. Její písničky totiž patří mezi nejžádanější ve slovenských rádiích.

Článek

"Jsem hrozně zvědavá, jaké je slovenské publikum, a hrozně se na to těším. Nechci mít žádné očekávání, abych nebyla zklamaná a naopak abych nebyla ani moc překvapená," řekla Langerová. "Moc se těším a doufám, že těm lidem dám vše, co budu moct a že se jim to bude líbit," dodala. 

Všechny tři koncerty mají být stejné. Základem pro repertoár Langerové bude její debutová deska Spousta andělů. Kapela se prý k ní chystá přidat nová aranžmá a také dvě "coververze" od skupiny Garbage a zpěvačky Alanis Morisette. "Možná, že se na koncertech objeví i něco navíc, ale to nechci předbíhat, protože nevím, jestli to zvládneme," dodala zpěvačka, která pár dnů po slovenských koncertech oslaví devatenácté narozeniny.

Kapela si s sebou přiveze také hosta. Bude jím česká skupina Ready Kirken. Její frontman Michal Hrůza napsal pro první českou "superstar" písničku Voda živá. "Jsem ráda, že můžeme vystupovat společně, protože je to hrozně fajn člověk, má rád hudbu a dělá to takzvaně se srdcem na dlani," řekla Langerová. Langerová také v těchto dnech vydává živé CD a DVD [celá zpráva].

Reklama

Související témata:

Související články

Aneta Langerová vydá koncert na CD i DVD

V pondělí 7. listopadu přichází na trh Anetino live CD Spousta andělů koncert. O něco později se objeví DVD. "Živák" přinese vedle všech skladeb z debutového...

Výběr článků

Načítám