Hlavní obsah

Mia Farrowová točí nový film v Lednici

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavná americká herečka Mia Farrowová natáčí v těchto dnech v Lednici film Omen režiséra Johna Moorea (Za nepřátelskou linií). Snímek je remakem slavného hororu z roku 1976, u nás známého pod názvem Satan přichází, s Gregorym Peckem a Lee Remickovou v hlavních rolích Roberta a Katheriny Thornových.

Článek

"Nynější film se drží hodně věrně tehdejšího příběhu chlapce, kterého vyměnili v porodnici a posléze vyšlo najevo, že je to ďábel," řekla Právu tisková mluvčí filmu Kym Langlieová a dodala, že se točí na různých místech republiky, kromě Lednice například v pevnosti v Josefově, a že spolupráce s českými filmaři je vynikající.

V Česku natáčení potrvá až do poloviny prosince, potom se přesune do Chorvatska. "Paní Farrowová je velmi sympatická, rozhodně nemá žádné hvězdné manýry, je to výborná herečka. Ve filmu ale nehraje hlavní roli, ty ztělesňují Julia Stylesová a Liev Schreiber," řekl Právu Ivan Filus ze společnosti Etic Film.

Premiéra filmu bude všude na světě včetně České republiky 6. 6. 2006. "Toto magické datum se třemi šestkami chceme určitě dodržet," dodal Filus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám