Hlavní obsah

TV: Ordinace je úspěšnější než pouta

Novinky, ATO - Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÁ REPUBLIKA

Seriál televize Nova Ordinace v růžové zahradě si získává stále více příznivců. V úterý se na něj opět dívalo více lidí než na nekonečný seriál Primy Rodinná pouta. Nejsledovanějším pořadem byla reality show Primy VyVolení, kterou si vybralo od 21 hodin 1,8 miliónu diváků.

Článek

Zájem o VyVolené vyvrátil skeptické prognózy z minulého týdne, že show ztrácí dech. Jakmile se po týdnu věnovanému charitě vrátila k zaběhanému pořádku, kdy se v úterý účtuje a ve čtvrtek vyzývá soupeř do sobotního duelu, vrátili se i diváci lačnící po vypjatých emocích, hádkách a střetech mezi účastníky.

I tak si Banánové rybičky na ČT 1 vybralo v úterý  936 tisíc diváků, kteří nemají zájem o reality show.

Dech zato ztrácí dlouhodobý hit Primy, nekonečný seriál Rodinná pouta, s nímž se dlouho nejslabší televize na trhu dokázala vyšvihnout a šlapat na paty oběma svým větším konkurentkám. V úterý se na něj dívalo 1,45 miliónu lidí, přičemž konkurenční Ordinaci v růžové zahradě na Nově si vybralo o sto padesát tisíc diváků více, téměř 1,6 miliónu.

Minulý týden v úterý a ve čtvrtek byla dokonce Ordinace nejsledovanějším pořadem večera, když se na ní v předvečer státního svátku dívaly 1,4 miliónu diváků a ve čtvrtek 1,6 miliónu diváků.

Už 22. září vzbudily příběhy z gynekologické ordinace s 1,58 miliónu diváků nepatrně větší zájem než Rodinná pouta, dívalo se na ně o 40 000 lidí více, to je však v mezích statistické chyby. Do té doby dávali diváci přednost Rodinným poutům.  Výjimkou byl premiérový díl Ordinace vysílaný 6. září.

Reklama

Související články

Úterní večer ovládla Prima

Dvěma večerům v týdnu dominuje program televize Prima - úterkům a čtvrtkům, kdy vysílá nekonečný seriál Rodinná pouty, po nichž následují klíčové díly...

TV: Když se dva perou, četníci se smějou

Nejsledovanějším pořadem byly o víkendu Četnické humoresky, které si v pátek vybralo 1,8 miliónu diváků. Větší zájem nevyvolala ani reality show Primy...

Výběr článků

Načítám