Hlavní obsah

Němci Rammstein vydají album Rosenrot

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncem října vyjde nová deska německé skupiny Rammstein. Bude se jmenovat Rosenrot a nabídne jedenáct písniček. Prvním singlem z ní je skladba Benzin.

Článek

Na trhu by se v den vydání měla objevit také tzv. super-ultra-limitededition, která vedle CD přinese ještě DVD, na němž budou koncertní verze některých starších skladeb.

Na webových stránkách německého vydavatelství Universal Music jsou ke slyšení remixy písničky Benzin, které vytvořily Apocalyptica, Meshuggah a Ad Rock. Podle člena Apocalyptiky Eiccy Toppinena je jejich verze tvrdší než originál.

Po vydání desky hodlá skupina Rammstein odpočívat. Nevyrazí na propagační turné, bude ale chystat materiál pro plánované DVD. Kytarista Richard Kruspe se chce věnovat svému vedlejšímu projektu Emigrate.

Reklama

Související témata:

Související články

Agresivní a naturalističtí Rammstein

O tom, že skupina Rammstein bude mít na novém albu Reise Reise, které právě vychází, skladbu o kanibalovi, věděla již loni v říjnu. Tehdy objevil zpěvák Till...

Rammstein vyprodali sportovní halu

Němečtí Rammstein se v krátké době po Stingovi stali druhou rockovou hvězdou, která dokázala v pátek 3. prosince zcela vyprodat pražskou T-mobile arenu. Marně...

Rammstein: Válkou docílíte pouze nové války

Německá skupina Rammstein vystoupila minulý pátek ve vyprodané T-Mobile Areně v Praze, kde svou energickou a vizuálně pozoruhodnou podívanou nadchla diváky....

Výběr článků

Načítám