Hlavní obsah

Slavíka uvede Ondřej Brzobohatý

PRAHA

Letošní vyhlášení výsledků soutěže Český slavík Mattoni 2005 bude moderovat Ondřej Brzobohatý. Miss Lucie Králová, která hlasování ve středu odstartovala, se kvůli Miss World akce nezúčastní. Hlasování oficiálně začíná 21. září a vše vyvcholí 10. prosince slavnostním ceremoniálem ve Státní opeře Praha. Hlasovat se bude pomocí SMS i na internetu a jeden z hlasujících získá Chevrolet Lacetti.

Článek

"Nebojím se, že je tu určitá laťka nastavená Leošem Marešem. Dost se lišíme, mám jiný styl," odráží Ondřej Brzobohatý názory, že předešlého moderátora Leoše Mareše nepřekoná.

Letošní vyhlášení slavíků proběhne tak trochu v československém retro stylu. Ve státní opeře pravděpodobně vystoupí skupina Elán a Miro Žbirka s Marikou Gombitovou. Soutěží by mohli zajímavě zahýbat finalisté soutěže SuperStar. Ti také zřejmě přitáhnou k obrazovkám nejvíce teenagerů.

Hlasy přes SMS i internet

Hlasovat se bude formou SMS a také na internetu, ale SMS lze posílat pouze z mobilu, nikoliv pomocí různých webových bran a telefonních automatů. Všechny informace k internetovému hlasování najdete na stránce www.slavik.seznam.cz nebo na www.ceskyslavik.cz/novinky/. Jeden z hlasujících získá automobil Chevrolet Lacetti a zájezd do Karibiku.

Kromě již klasických kategorií zpěvák, zpěvačka a skupina roku se bude hlasovat i pro skokana a objev roku. Poslední kategorie se bude volit dvoukolově. Diváci budou moci posílat hlasy svému objevu ještě během slavnostního vyhlašování, které přenáší TV Nova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám