Hlavní obsah

TV: Když se dva perou, četníci se smějou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejsledovanějším pořadem byly o víkendu Četnické humoresky, které si v pátek vybralo 1,8 miliónu diváků. Větší zájem nevyvolala ani reality show Primy VyVolení, v sobotu i v neděli se na ni dívalo přes 1,7 miliónu lidí.

Článek

Výsledky sledovanosti jsou přesně v duchu přísloví, když se dva perou, třetí se směje. VyVolení dokázali převálcovat konkurenčního Velkého bratra, ale museli se sklonit před reprízovaným seriálem České televize Četnické humoresky.

VyVolení četníky nedoběhli

VyVolení se o víkendu pátečním Četnickým humoreskám dokázali dvakrát těsně přiblížit, ale ani jednou je nedostihli. V přímém souboji v pátek přitom prohráli skoro o půl miliónu lidí, když se na ně dívalo 1,32 miliónu diváků, konkurenční Big Brother sotva vyšplhal na půlmiliónovou hranici.

Reality show vyvolávají větší odezvu, když v nich o něco jde. Sobotní Duel, kdy vypadl Petr Zvěřina a zůstal Emil Zajac, si vybralo 1,73 miliónu lidí u obrazovek. V neděli, kdy se rozhodovalo, kteří další dva lidé přijdou do vily, zhlédlo VyVolené 1,74 miliónu. Velký bratr neměl šanci: kdo z něj vypadne, zajímalo v neděli milión lidí.

Lákají staré seriály, inscenace i Angelika

Oblibu starých seriálu potvrdili na Primě Synové a dcery Jakuba skláře, v neděli se na ně po VyVolených dívalo více než milión lidí, ale na Střepiny na Nově s 1,2 miliónu nestačil. Tentýž den však dokázala zabodovat i Česká televize inscenacemi v řadě Nadměrné maličkosti - oba jejich díly sledovalo více než milión lidí, což bylo méně, než kolik si vybralo VyVolené, ale více než upřednostnilo reality show Big Brother.

Ale úspěch slavila v pátek na Nově i letitá Angelika, i tu si vybralo více než milión milovníků romantických příběhů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám